Sosete groase din lana flausate (plusate) in talpa (cod 513000)

19,00 lei

Atunci când începe să ningă, vine timpul pentru șosete calduroase. Lâna merino este un tip de lână extrem de fina și izolanta, iar în combinație cu volumul și moliciunea pe care le oferă acrilul șosetele calduroase devin accesoriile perfecte pentru serile reci de iarnă.

Confort în fiecare pas!

Culoare
  • Negru
  • Verde inchis
Marimi sosete
Cantitate
In stoc

Şosetele / Ciorapii flaușati (plușați) sunt căldurosi și dau un plus de confort în sezonul rece (toamna, iarna, primavara) și sunt recomandați pentru perioade cu frig extrem, flaușul (plușul) moale din interiorul şosetelor te îmbie la plimbări lungi prin zăpadă.

Ciorapi călduroşi şi prietenoşi, care dau un plus de confort în sezonul rece, potrivite pentru ski şi snowboard. Interiorul flauşat dă o senzatie plăcută de moliciune și căldură la purtare, iar conţinutul ridicat de lână din compoziţie creşte puterea de absorbţie şi eliminare a transpiraţiei de pe picior.

Călcâiul şi vârful şosetelor sunt întărite pentru a mări confortul şi a reduce presiunea şi frecarea de încălţăminte. Este recomandat să respectaţi instrucţiunile de spălare pentru ca şosetele/ciorapii dvs. să aibă o durată de viaţă cât mai lungă iar după spălare şi înainte de uscare să-i întindeţi pentru a recăpăta forma iniţială.


Marimi disponibile (marime pantof): 
22cm (34-35), 23cm (36-37), 24cm (37-38), 25cm (38-39)

Compozitie: 80% lana, 10% poliamida

Lungime: normala

Culori disponibile:
   - negru
   - verde
  

OEM
513000

Ar putea sa va placa si

Comentarii (0)