Returnarea produselor

Conform legii, poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urme de uzura sau deteriorare a produsului sau deteriorare a ambalajului. Coletul expediat de dvs trebuie sa ajunga la noi cel tarziu in a 14-a zi de la primirea coletului la dvs. Pentru aceasta va recomandam sa puneti cutia intr-o punga, sac, sau sa o ambalati in hartie, fara a lipi cumva eticheta direct pe cutie si fara sa scrieti direct pe cutia produsului.

Nu vom accepta returul produselor cu urme de purtare sau uzura si nici coletele cu ambalajele deteriorate, scrise sau rupte.

 

Adresa pentru returnarea coletului este:

SIMION ALLTRADER SRL
str. Susenii Noi nr. 43
545300 Reghin, jud Mures

Returul trebuie anuntat prin completarea formularului de retur de mai jos. Apoi trimiteti produsul prin posta sau curierat rapid catre noi fara ramburs, costul transportului pentru retur fiind suportat de client.

Puteti expedia coletul direct, nu trebuie sa asteptati confirmarea acceptului returului din partea noastra.

Expeditorul returului trebuie sa fie persoana catre care a fost expedita comanda, altfel coletele expediate de pe alte nume nu vor putea fi identificate si nici procesate.

Costul achitat de client in cazul returnarii coletului prin posta este de aproximativ 4,80 lei pentru un colet de 1 kg returnat. Costul expedierii noii perechi este suportat de noi. PE PERIOADA STARII DE URGENTA, VA RUGAM SA SOLICITATI LA EXPEDIERILE PRIN POSTA FACTAJ (LIVRAREA COLETULUI LA ADRESA). NU PUTEM RIDICA COLETELE DE LA POSTA, INTRUCAT ACEASTA IMPLICA STATUL LA COADA O ORA, CEEA CE IMPLICA O EXPUNERE LA IMBOLNAVIRE A PERSONALULUI NOSTRU.

In cazul in care clientul doreste ca schimbul sa se faca prin curier, costul transportului tur-retur este de 25,00 lei. Atentie, acest cost de 25,00 lei este doar pentru clientii care doresc schimbul facut in 3 zile lucratoare dupa prelucrarea de catre noi a intentiei de a face un schimb. Pentru aceasta va rugam sa ne sunati.

Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de client, mai putin costul transportului, in termen de maxim 14 zile de la data completarii formularului de returnare.

Formularul pentru returnarea produselor este aici.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.