Sosete medicinale fara elastic din bumbac pentru barbati (cod SMED) - set 3 perechi

Sosete medicinale fara elastic din bumbac pentru barbati (cod SMED) - set 3 perechi

39,00 lei

Șosete medicinale fără elastic create pentru picioare sensibile și cu probleme de circulație a sângelui, având manșeta fără elastic. Bumbacul lasă piciorul să respire, să absoarbă transpirația și să o elimine ușor de pe picior. Șosetele sunt întărite la călcâi și vârf pentru a avea o rezistență mare la purtare și sunt încheiate printr-o cusătură plat, fină pentru a da un plus de confort.

Confort în fiecare pas!

Culoare
  • Maro
  • Negru
  • Gri
  • Bleumarin
Marimi sosete
Cantitate
In stoc

Şosetele / Scopul principal al șosetei medicale este reducerea presiunii în partea de sus a piciorului cu sprijinul musculaturii totodată îmbunătățind circulația. Șosetele noastre ajută picioarele obosite și umflate să își recapete suplețea, totodată au proprietăți antibacteriene, antifungice și anti-miros. Șosetele Medicale sunt special create pentru a asigura aderența pe picior dar fără a strânge excesiv. Au proprietăți antibacteriene de lungă durată și protecție antifungică integrată, asigurând eliminarea majorității microbilor. Confortul excepțional al Șosetelor Medicale este asigurat de senzația cu care atinge pielea, sunt în mare parte concepute pentru persoanele cu diabet și cele care au probleme de circulație la nivelul picioarelor.

Recomandați atât persoanelor cu picioare sensibile, persoanelor cu diabet cat si femeilor gravide cu picioarele umflate .

Este recomandat să respectați instrucțiunile de spălare pentru ca șosetele dvs. să aibă o durată de viață cât mai lungă.


Marimi disponibile (marime pantof): 
26cm (40-41), 28cm (42-43), 30cm (44-45), 32cm (46-47)

Compozitie: 80% bumbac, 10% poliamida


Culori disponibile:
   - negru
   - gri
   - maro
   - albastru

  

OEM
SMED

Ar putea sa va placa si

Comentarii (0)