POLITICĂ DE CONFIDENTIALITATE

Prezentul angajament de respectare a confidențialității explică toate aspectele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și asigură respectarea tuturor principilor referitoare la prelucrare, stabilite de legislația în vigoare, precum și de Regulamentul (UE) 679/2016 (GDPR), efectuate de către SIMION ALLTRADER S.R.L (denumită in continuare “Societatea” sau “Operatorul”).

Societatea operează magazinele online www.incaltamintedame.ro, www.mubb.ro, www.alltrader.ro, www.prohornar.ro (denumite in continuare „Marci”).

Pentru orice prelucrare efectuată total sau parțial prin mijloace automatizate, precum și pentru prelucrarea prin alte mijloace decât cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidență a datelor sau care sunt destinate să facă parte dintr-un sistem de evidență a datelor, vă asiguram că datele dumneavoastră sunt:

  • prelucrate în mod legal, echitabil și transparent;
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice nu este considerată incompatibilă cu scopurile inițiale;
  • adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate;
  • exacte și, în cazul în care este necesar să fie actualizate, vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere;
  • păstrate într-o formă care permite identificarea dumneavoastră pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal vor fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice;
  • prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

Serviciile noastre sunt dinamice și introducem frecvent funcționalități noi, ceea ce poate necesita colectarea de informații noi. În cazul în care colectăm date personale cu diferențe materiale sau aducem modificări materiale modului de utilizare a datelor, vă vom notifica in acest sens și este posibil să modificăm și această politică de confidențialitate.

 

 

1.       IN CE SCOP VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Scopul principal pentru care procesăm datele dumneavoastră personale sunt de a asigura că înțelegerile contractuale dintre noi pot fi implementate în mod corespunzător, astfel încât relația să poată funcționa fără probleme și să respecte cerințele legale.

Societatea va prelucrează datele cu caracter pentru următoarele scopuri:

  • Oferirea accesului la serviciile magazinului online;
  • Încheierea contractelor de vânzare pentru produsele noastre;
  • Marketing si publicitate;
  • Securitatea si paza dumneavoastră si a bunurilor pe care le comercializam (ex. monitorizare video in magazine);

În cazul în care intenționăm să prelucrăm ulterior datele dumneavoastră cu caracter personal într-un alt scop decât cel pentru care acestea au fost colectate, vă vom furniza, înainte de această prelucrare ulterioară, informații privind scopul prelucrării și orice informații suplimentare relevante solicitate de dumneavoastră care includ:

  • perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal conform criteriilor utilizate pentru a stabili această perioadă;
  • existența dreptului de a ne solicita în ceea ce privește datele cu caracter personal ale dumneavoastră, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a vă opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor;
  • atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice, existența dreptului de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
  • dacă furnizarea de date cu caracter personal reprezintă o obligație legală sau contractuală sau o obligație necesară pentru încheierea unui contract, precum și dacă dumneavoastră sunteți obligat să furnizați aceste date cu caracter personal și care sunt eventualele consecințe ale nerespectării acestei obligații;
  • existența unui proces decizional automatizat, incluzând crearea de profiluri, situatie in care va vom oferi informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana dumneavoastră.

2. CE BAZA LEGALA FOLOSIM PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE DUMNEAVOASTRA?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt folosite pentru:

  • Scopul de oferire a accesului la serviciile magazinului online – acestea fiind necesare pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 (1) b din GDPR);
  • Scopul de încheiere a contractelor de vânzare pentru produsele noastre – acestea fiind necesare pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 (1) b din GDPR);
  • Scopul de marketing si publicitate – acestea fiind folosite de către noi, in interes legitim (art. 6 (1) f din GDPR);
  • Scopul de securitate si paza pentru persoane si pentru bunurile pe care le comercializam – acestea fiind folosite de către noi, in interes legitim (art. 6 (1) f din GDPR), cu titlu de exemplu, monitorizare video in magazine.

3.       CE TIPURI DE DATE COLECTĂM?

Colectăm datele pentru a opera eficient și a vă furniza cele mai bune experiențe legate de produsele noastre. Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când vi se solicită să furnizați date cu caracter personal, puteți refuza, cu exceptia situatiei in care necesitatea de prezentare a datelor este o obligatie legala. În cazul în care alegeți să nu furnizați date care sunt necesare pentru a cumpara/returna un produs există posibilitatea să nu putem finaliza relatia contractuala cu dumneavoastra.

Pentru fiecare scop al prelucrărilor, avem nevoie de anumite date cu caracter personal din partea dumneavoastră, după cum urmează:

  • Scopul de oferire a unui cont in magazinul online – [nume, prenume, adresa de email, număr de telefon]; Netransmiterea acestor informații va face imposibila crearea unui cont pe site-ul nostru;
  • Scopul de încheiere a contractelor de vânzare pentru produsele noastre comercializate in mediul online- [nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare, cont IBAN, prelucrat numai in situatia retururilor /schimbului de produse]; Netransmiterea acestor informații va face imposibila încheierea unui contract de vânzare intre noi si dumneavoastră, in magazinele noastre online;
  • Scopul de încheiere a contractelor de vânzare pentru produsele noastre comercializate in magazine [nume, prenume, adresa de domiciliu/resedinta (localitate, judet), cont IBAN, prelucrat numai in situatia retururilor /schimbului de produse]; Netransmiterea acestor informații va face imposibila emiterea facturii fiscale sau procesarea unui eventual retur/schimbului de produse;
  • Scopul de marketing si publicitate - [nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, date colectate din modulele cookies, preferințe, obiceiuri]; Netransmiterea acestora/anumitor informații va face imposibila oferirea de către noi a unor campanii de marketing personalizate către dumneavoastră;
  • Scopul de securitate si paza pentru persoane si bunurile pe care le comercializam – conform prevederilor legale aplicabile si semnalizate corespunzator in magazine [inregistrari video, fara sunet];
  • Scopul de informare, preluare comenzi si solutionare a eventualelor retururi si/sau a reclamatiilor, prin intermediul call center-ului (inregistrare audio); refuzul dvs de a continua apelul inregistrat, conform instructiunilor va face imposibila solutionarea cererii dvs prin intermediul call-center-ului, fiindu-va oferite canale alternative de solutionare a solicitarilor.

Putem combina informațiile personale cu informații despre tranzacțiile realizate de dumneavoastră in mediul online și în magazine și in alte interacțiuni cu noi. De asemenea, putem combina informațiile personale cu informațiile pe care le primim din alte surse, cum ar fi parteneri de marketing, baze de date publice, pagini accesibile publicului pe platforme sociale și alte părți terțe. În plus, dacă alegeți să vă conectați cu contul dumneavoastră de social media la contul dumneavoastră de client sau sa va conectati la contul dumneavoastră de client din contul dumneavoastră social media, site-ul social media poate să vă împărtășească informații despre utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor, inclusiv informații despre profil, informații despre contactele și conținutul pe care l-ați vizionat sau l-ați plăcut. Consultați setările de confidențialitate ale site-ului de social media pentru a controla modul în care informațiile dumneavoastră sunt partajate.

4.      CUM VA UTILIZAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile dumneavoastră pentru perioada în care contul dumneavoastră este activ, pentru a vă oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligațiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile menționate mai sus. Accesul la datele personale si prelucrarea acestora sunt efectuate  de catre Societate si/sau de catre partenerii nostri, imputerniciti de noi in acest sens, conform procedurilor de lucru privitoare la protecția datelor.

       In principal, va vom folosi informațiile pentru realizarea următoarelor activități:

  • Pentru a procesa și a îndeplini comanda dumneavoastră, inclusiv prin livrarea produselor către dumneavoastră sau către alte persoane pe care le desemnați, inclusiv pentru trimiterea de e-mailuri către dumneavoastră sau către alte persoane pe care le desemnați, pentru a confirma starea comenzii dumneavoastră și pentru expediere și pentru a procesa returnarea mărfurilor;
  • Pentru a comunica cu dumneavoastră și pentru a vă trimite informații prin e-mail, poștă, telefon, mesaj text sau alte mijloace despre produsele, serviciile, concursurile și promoțiile noastre, inclusiv comunicările de marketing despre care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră;
  • Pentru a comunica cu alte persoane utilizând informațiile de contact pe care le furnizați, cum ar fi atunci când desemnați o altă persoană ca destinatar al unui mesaj;
  • Pentru a vă face experiența de cumpărături mai ușoară, mai plăcută și mai eficientă;
  • Pentru a aborda problemele și a îmbunătăți produsele, mărcile, serviciile și tehnologiile noastre, precum și pentru a dezvolta noi produse și servicii;
  • Pentru a vă permite să utilizați tehnologiile noastre în magazin și online;
  • Pentru a furniza servicii personalizate consecvente în toate canalele și toate brandurile noastre, inclusiv pentru a personaliza reclamele noastre, comunicările de marketing, experiențele de cumpărături și ofertele promoționale;
  • Pentru a organiza evenimente locale, promoții și experiențe în magazin;

               Pentru a vă permite să vă înscrieți și să participați la programul de fidelitate sau sa accesati         serviciul de relatii cu clienții;

  • Pentru a ne ajuta să aflam mai multe despre preferințele dumneavoastră de cumpărături;
  • Pentru a preveni, detecta, atenua și investiga frauda, încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale;
  • Pentru a ne pune în aplicare termenii de utilizare sau alte politici;
  • Considerând că este necesar sau potrivit pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranța și securitatea companiei, angajaților, clienților și altora;
  • După cum credem că este necesar sau adecvat conform legii aplicabile, să răspundem solicitărilor din partea autorităților guvernamentale și să ne conformăm procesului legal.

5.       CAT VA STOCAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a furniza produsele și a desfășura tranzacțiile pe care le-ați solicitat sau în alte scopuri esențiale, precum respectarea obligațiilor legale, soluționarea disputelor și implementarea acordurilor noastre. Deoarece aceste necesități pot varia în funcție de tipurile de date diferite din contextul produselor diferite, perioadele reale de retenție pot varia semnificativ. Criteriile utilizate pentru a determina perioadele de retenție cuprind:

  • menținerea și îmbunătățirea performanței produselor, menținerea în siguranță a sistemelor noastre și menținerea de înregistrări de business și financiare corespunzătoare;
  • perioada pentru care consimțământul dumneavoastră este valid, până când vă exprimați intenția într-una din modalitățile prevăzute în prezenta politică de a nu va  mai păstra datele;
  • dacă este vorba despre date la care dumneavoastră aveți acces, datele vor fi stocate până când dumneavoastră le veți șterge. De ex. ștergerea contului de pe site-ul nostru;
  • Situația în care o lege prevede obligativitatea retenției datelor personale, pentru menținerea datelor relevante pentru o investigație sau date care trebuie să fie păstrate în cazul unui litigiu.

Perioadele de stocare ale datelor dumneavoastră cu caracter personal diferă in funcție de scopul pentru care sunt utilizate, după cum urmează:

  • Scopul de oferire a accesului la serviciile magazinului online – pe perioada existentei contului dumneavoastră online;
  • Scopul de încheiere a contractelor de vânzare pentru produsele noastre - pentru o perioada de 10 ani;
  • Scopul de marketing si publicitate - pe perioada existentei contului dumneavoastră online cat si pentru o perioada de 3 ani după închiderea acestuia sau pana in momentul in care se solutioneaza obiecțiunile dvs cu privire la aceasta prelucrare;
  • Scopul de securitate si paza pentru persoane si bunurile pe care le comercializam - pe o perioada de minim 20  de zile de la data realizării acestor imagini conform prevederilor legale;
  • Scopul de informare, preluare comenzi si solutionare a eventualelor retururi si/sau a reclamatiilor, prin intermediul call center-ului (inregistrare audio) - pe o perioada de 3 luni.

6.      UNDE VA TRANSMITEM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate si de către alți operatori, operatori asociați sau persoane împuternicite ale Operatorului, cu respectarea întocmai a legislației privind protecția datelor cu caracter personal:

  • Furnizorii de prestări servicii din domeniul IT, precum si toate societățile din aceste categorii de destinatari de la care Operatorul va contracta servicii si produse si care au luat masuri adecvate de protecție, conform prevederilor legale, pentru a ne asigura ca aceștia își respecta obligațiile privind protecția datelor cu caracter personal. In cazul in care persoanele împuternicite subcontractează o parte din activitățile care implica prelucrarea de date cu caracter personal, subcontractanții vor fi supuși acelorași obligații in ceea ce privește implementarea masurilor de securitate, tehnice si organizatorice prevăzute de Regulamentul General UE privind protecția datelor, dar si a actelor normative interne aprobate in vederea implementării Regulamentului General UE;
  • Părțile contractante ale Operatorului, care au calitatea de operator asociat, pentru îndeplinirea unor servicii de externalizare acestora;
  • Autoritățile statului pe baza competentelor acestora prevăzute de legea aplicabila;
  •   Atunci când furnizați informații personale uneia dintre mărcile noastre este posibil să împărtășim acele informații cu celelalte mărci ale noastre;
  • Informațiile dumneavoastră personale pot fi dezvăluite în legătură cu activitatea dumneavoastră de partajare socială, cum ar fi dacă vă conectați la contul dumneavoastră de client din contul dumneavoastră social media. Conectând contul dumneavoastră de client și contul dumneavoastră social media, ne autorizați să împărtășim informații cu furnizorul dumneavoastră de social media și înțelegeți că utilizarea informațiilor pe care le împărtășim va fi guvernată de politica de confidențialitate a site-ului social media;
  • Putem împărtăși informațiile dumneavoastră furnizorilor noștri de servicii care gestionează informațiile despre clienți și care efectuează servicii în numele nostru, cum ar fi realizarea de promoții, trimiterea de mesaje către clienți, efectuarea de sondaje, servicii de curierat etc. Nu am autorizat niciunul dintre acești furnizori de servicii să facă alte operațiuni cu informațiile dumneavoastră;
  • Putem să vă împărtășim informațiile dumneavoastra când colaborăm cu o altă companie pentru a va oferi produse, servicii, concursuri,promoții etc;
  • Este posibil să împărtășim informații despre dumneavoastră dacă este necesar sau potrivit, cu bună credință, pentru a respecta legile sau reglementările sau pentru a răspunde unei citații valabile, unui ordin sau unei cereri guvernamentale sau pentru a proteja operațiunile, confidențialitatea, siguranța, proprietatea sau drepturile Operatorului;
  • În cazul în care alegeți sa plătiți produsele noastre in magazinul on-line, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi transmite unui procesator de plăti electronice, care nu ne va transfera aceste informații, in nicio situație. Pentru plângeri si sesizări legate de aceste informații, va rugam sa ne contactati sau sa contactați direct procesatorul de plăti;
  • În cazul, puțin probabil, al unei vânzări sau al unei fuziuni a Societății, informațiile personale ale clienților noștri și alte informații pe care le-am colectat conform descrierii din această politică pot fi printre activele transferate.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in străinătate. In cazul in care datele dvs. vor fi transferate către alte societăți / entități din alte tari în afara UE/EEA, veți fi informat in acest sens.

7.       CUM ALEG CE PROMOTII PRIMESC?

Societatea și mărcile noastre doresc să comunice cu dumneavoastră numai dacă si dumneavoastra va doriți acest lucru si v-ati exprimat sau va exprimati acordul (consimtamantul) in acest sens. Dacă preferați să nu primiți informații promoționale, cum ar fi informații despre oferte speciale și evenimente de vânzări, de la una sau mai multe mărci, puteți să ne anunțați prin contactarea serviciului nostru pentru clienți, așa cum este descris în secțiunea intitulată "Cum ne puteți contacta ?" de mai jos sau puteți face clic pe link-urile de dezabonare prezente in fiecare newsletter trimis de către compania noastră.

8.      CUM PROTEJAM DATELE COPIILOR?

Suntem preocupați de intimitatea și siguranța copiilor atunci când folosesc Internetul. Nu vom cere niciodată cu bună știință informații on-line de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani fără consimțământul parental verificabil. Site-urile noastre sunt site-uri generale de public și nu sunt vizate sau destinate copiilor.

9.      CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ FOLOSESC DIFERITE DISPOZITIVE PENTRU A VIZITA SITE-URILE SAU APLICAȚIILE MOBILE?

Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături mai eficientă și mai convenabilă, este posibil să aveți acces la diverse conținuturi sau să vă conectați la contul dumneavoastră din mai multe dispozitive diferite. Dacă utilizați diferite dispozitive (cum ar fi computerul de acasă, laptopul, dispozitivul mobil și / sau un dispozitiv inteligent de asistență personală) pentru a accesa site-urile noastre sau pentru aplicațiile noastre mobile și / sau pentru a plasa o tranzacție sau a solicita servicii de la unul dintre Marcile noastre, aplicațiile va pot asocia personal cu fiecare dintre dispozitivele dumneavoastră. De exemplu, site-urile noastre vă pot permite să accesați articolele preferate sau coșul de cumpărături printr-un link de e-mail care este unic pentru contul dumneavoastră. Făcând clic pe link, veți fi conectat automat la contul dumneavoastră pentru a vă continua experiența de cumpărături, unde ați rămas. Dacă alegeți să dați clic pe linkul de e-mail de pe un dispozitiv nou, vom putea asocia dispozitivul dumneavoastră curent cu informațiile contului dumneavoastră.

Informațiile pe care le-am colectat de la diferitele dumneavoastră dispozitive pot fi combinate cu alte informații pe care ni le-ați furnizat, inclusiv detalii despre: informații salvate în contul dumneavoastră de client, istoricul tranzacțiilor cu mărcile noastre, cum folosiți site-urile, aplicațiile și serviciile noastre, produsele pe care le vizualizați sau servicii și caracteristici sau tehnologii in-store în care alegeți să interacționați. Putem folosi astfel de informații pentru a vă oferi experiențe mai adaptate și servicii și experiențe coerente pe toate dispozitivele dumneavoastră, după cum se explică în această politica de confidențialitate. De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a preveni frauda, cum ar fi identificarea momentului accesării contului dumneavoastră de pe un dispozitiv necunoscut sau furnizarea de oferte personalizate sau publicitate bazate pe utilizarea fiecărui dispozitiv și interacțiunile cu mărcile, serviciile și ofertele noastre. Consultați Politica de Cookies pentru a afla cum puteți exercita opțiunile privind urmărirea bazată pe cookie, pentru a afla mai multe despre  alegerile dumneavoastra privind publicitatea online.

10.    CE ALTFEL DE DATE MAI COLECTAM?

Website-ul nostru utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru dumneavoastră și pentru a analiza trenduri, a administra website-ul, a urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, Furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze cookie-urile, această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciilor noastre. O resursă utilă pentru informații despre ștergerea și controlul modulelor cookie poate fi găsită la www.aboutcookies.org.

O detaliere a modului in care folosim cookies-urile in relația cu utilizatorul se poate găsi in secțiunea Politica de Cookies.

11.     CUM SUNT UTILIZATE INFORMAȚIILE MELE PENTRU PUBLICITATEA COMPORTAMENTALĂ ȘI CE OPȚIUNI AM?

Utilizăm modulele cookie proprii pentru a determina care dintre anunțurile noastre sunt afișate pe alte site-uri web. Pentru a renunța la această publicitate online direcționată care folosește cookie-urile noastre, faceți clic aici.


POLITICĂ PRIVIND MODULELE COOKIE

La S.C. SIMION ALLTRADER S.R.L. (denumită in continuare “Societatea”), credem în a fi transparenți și deschiși în legătură cu modul în care colectăm și utilizăm datele care se referă la dumneavoastră. În spiritul transparenței, această politică furnizează informații detaliate despre cum și când utilizăm modulele cookie. Prezenta politică referitoare la modulele cookie se aplică pentru orice produs sau serviciu [denumirea societății] care se leagă de această politică sau care o încorporează prin referință.

Societatea se angajează să te protejeze cu privire la colectarea online a oricăror date anonime (sau nu) despre dumneavoastră. Această secțiune vă spune cum folosim modulele cookie, de ce, și modul în care acest lucru ne permite să îmbunătățim serviciile. De asemenea, vă spune cum puteți gestiona modulele cookie care sunt stocate pe dispozitiv.

1.    Cum folosim module cookie?

Utilizăm module cookie și alte tehnologii similare pentru a oferi o experiență optimă fiecărei persoane care utilizează website-urile societății. Modulele cookie ne ajută, de asemenea, la menținerea siguranței contului dumneavoastră. Prin accesarea sau utilizarea în continuare a serviciilor noastre (prin orice dispozitiv), dumneavoastră vă declarați de acord cu utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii similare în scopurile specificate în această politică, în plus, față de orice alți termeni și condiții ai prezentului website.

Dacă nu sunteți de acord cu modul nostru de utilizare a modulelor cookie, trebuie să setați corespunzător setările browser-ului dumneavoastră sau să nu utilizați acest website sau alte website-uri ale Societății.

Decuplarea modulelor cookie pe care le utilizăm ar putea afecta anumite functionalitati si experiența dumneavoastră ca utilizator pe acest website și alte website-uri ale Societății.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la Politica privind modulele cookie, cu informarea dumneavoastră. Toate modificările vor apărea aici și intră în vigoare imediat. Utilizarea în continuare a website-ului nostru semnifică acordul dumneavoastră cu privire la orice astfel de modificări.

2.   Ce este un modul cookie?

✓     Un modul cookie este o colecție de date într-un standard industrial pe care o pagină web le transferă pe computerul dumneavoastră, temporar, pentru a permite adaptarea conținutului la utilizator. În acest scop, modulele cookie colectează informații cu privire la comportamentul dumneavoastră online.

✓     Un modul cookie este un fișier de mici dimensiuni care conține un text alcătuit dintr-un șir de litere și cifre (informații), deseori codificate, care vă identifică în mod unic computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul, dar poate conține și alte informații. Un modul cookie este format din două părți: numele și conținutul sau valoarea modulului cookie. Mai mult, durata de existență a unui modul cookie este determinată.

✓     Un modul cookie este un fișier care este plasat / descărcat pe dispozitivul pe care îl utilizați atunci când accesați un website, prin solicitarea emisă de către web server unui browser (ex.: Internet Explorer, Chrome), care permite utilizarea funcționalităților site-urilor Societății înregistrând navigarea website-ului, astfel încât, atunci când accesați din nou website-ul, acesta poate prezenta opțiuni adaptate pe baza informațiilor stocate despre ultima dumneavoastră vizită.

✓     Un modul cookie este complet „pasiv” (nu conține programe software, viruși – modulele cookie folosesc formate tip plain text, nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate și nici nu pot auto-rula; nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou - sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului), ele permițând exclusiv strângerea de informații despre comportamentul utilizatorilor (în principiu, care anume pagini web vizitează și când).

✓     Altfel spus, modulul cookie poate fi văzut ca un card de identificare a utilizatorului de Internet, care anunță website-ul de fiecare dată când utilizatorul se întoarce pe respectivul website.

Exemplu:

Un modul cookie poate arăta așa:

SNID51=eR0azTHquz-E32l1B7uLxxasD63_ZWxrS9fkAc37Z4CQ=Q4levhdDnydqiJGNgoogle.ro/verify 97282076339328 30210107 446809680 30173295 *

3.   Scopul modulelor cookie

Modulele cookie pot asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și website-uri. Spre exemplu, în momentul autentificării unui utilizator pe un anumit website, datele de autentificare sunt stocate într-un modul cookie; ulterior, utilizatorul poate accesa respectivul website fără să fie nevoie să se autentifice din nou.

În alte cazuri, modulele cookie pot fi utilizate pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator pe o anumită pagină web, astfel încât acesta să își poată relua ușor respectivele activități la o accesare ulterioară a website-ului. Modulele cookie spun serverului ce pagini trebuie să arate utilizatorului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să își amintească acest lucru sau să navigheze întregul website de la început. Astfel, modulele cookie pot fi asimilate unor „semne de carte” care îi spun utilizatorului exact unde a rămas în cadrul unui website.

În mod similar, modulele cookie pot stoca informații referitoare la produsele comandate de către utilizator pe un website de comerț electronic, făcând astfel posibil conceptul de „coș de cumpărături”.

De asemenea, folosim cookie-uri in scopuri statistice si de marketing.

4.   Ce tipuri de module cookie utilizăm?

Noi utilizăm următoarele tipuri de module cookie: [persistente și/ de sesiune, proprii și / instalate de terțe părți].

Modulele cookie persistente ne ajută să vă recunoaștem ca utilizator existent, ceea ce facilitează revenirea dumneavoastră pe website-ul nostru sau interacțiunea cu serviciile noastre fără să intrați din nou în cont. După ce intrați în cont, un modul cookie persistent rămâne în browser și va fi citit atunci când reveniți la unul dintre website-urile noastre sau la un website partener care utilizează serviciile noastre (de exemplu, butoanele noastre de distribuire sau de candidatură pentru job). Modulele cookie de sesiune sunt active numai pe durata unei sesiuni (de regulă, vizita obișnuită pe un website sau sesiunea unui browser).

Exista mai multe tipuri de cookie-uri, după cum urmează:

Tip

Descriere

Strict necesar

Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă permite să vă deplasați pe site și să utilizați funcții cum ar fi paginile de cumpărături și să vizualizați site-ul în mai multe limbi. De asemenea, folosim aceste cookie-uri pentru a vă aminti ce este în coșul de cumpărături și pentru a afla dacă sunteți sau nu conectat (ă) la site-ul web.

Performanța

Aceste module cookie colectează informații despre modul în care utilizați site-ul web, cum ar fi paginile pe care le-ați vizitat și dacă ați înregistrat erori. Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt anonime și sunt folosite numai pentru a ne furniza date despre modul în care este utilizat site-ul Web. Aceste date nu sunt folosite pentru a vă direcționa publicitatea când vizitați alte site-uri web.

Funcțional

Aceste cookie-uri permit site-ului să furnizeze servicii și să rețină elemente ale vizitei dvs. pentru a vă îmbunătăți experiența. Aceste cookie-uri nu colectează informații care ar putea să vă identifice. Utilizăm aceste module cookie pentru a efectua funcții, cum ar fi împiedicarea prezentării unui sondaj pe care l-ați completat sau pe care l-ați refuzat.

Direcționarea

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a face reclamele pe care le vedeți mai relevante pentru interesele dvs. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a limita numărul de ori pe care le vedeți o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniei de publicitate. Acestea sunt, de obicei, plasate de rețelele de publicitate cu permisiunea noastră.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Website-ul nostru poate fi utilizat, în anumite limite și fără acceptarea modulelor cookie. Cu toate acestea, dezactivarea cookie-urilor poate determina imposibilitatea functionarii cosului de cumparaturi.

5.   Cum folosim modulele cookie?

Modulele cookie pot fi folosite pentru a vă recunoaște când vizitați website-urile noastre pentru a vă memora preferințele și a vă furniza o experiență personalizată conform setărilor dumneavoastră. Modulele cookie pot face de asemenea interacțiunile dumneavoastră cu noi mai rapide și mai sigure. În plus, modulele cookie permit furnizarea de reclame pe website-urile noastre și în afara acestora, precum și furnizarea de funcționalități personalizate.

Noi folosim modulele cookie proprii si/sau furnizate sau utilizate de terți și tehnologiile similare în mai multe scopuri, în funcție de produs, inclusiv

Categorii de utilizare

Descriere

Conectarea și Autentificare (înregistrare)

     Dacă ați intrat în contul dumneavoastră modulele cookie ne ajută să vă afișăm informații și să vă personalizăm experiența. Atunci când vă conectați la un website utilizând Contul dumneavoastră personal, stocăm un număr ID unic și ora conectării într-un modul cookie criptat pe dispozitivul dumneavoastră. Acest modul cookie vă permite să vă deplasați de la o pagină la alta în website, fără a fi necesar să vă conectați din nou pe fiecare pagină. De asemenea, vă puteți salva informațiile de conectare astfel încât să nu fie necesar să vă conectați de fiecare dată când vă întoarceți la website.

Siguranță / Securitate

     Noi utilizăm module cookie ca să activăm și să sprijinim funcționalitățile noastre de siguranță, precum și ca să detectăm activități dăunătoare sau încălcări ale Acordului utilizatorului. Folosim module cookie pentru a detecta fraudele și utilizarea abuzivă a website-urilor și a serviciilor noastre.

Stocarea informațiile pe care le furnizați pe un website web

     Atunci când furnizați informații sau adăugați produse la un coș de cumpărături când faceți cumpărături pe website-urile noastre stocăm datele într-un modul cookie pentru a vă reține produsele și informațiile pe care le-ați adăugat.

Rețele sociale

     Unele dintre website-urile noastre includ module cookie de rețele sociale, inclusiv pe cele care le permit utilizatorilor conectați la serviciul de rețele sociale să partajeze conținut prin acel serviciu.

Feedback

     Website-urile noastre utilizează module cookie pentru a vă permite să oferiți feedback.

Preferințe, funcționalități și servicii

     Modulele cookie ne pot indica ce limbă preferați și care sunt preferințele dumneavoastră de comunicare. Modulele cookie vă pot facilita completarea formularelor pe website. De asemenea, modulele cookie vă pot furniza funcționalități, informații și conținut personalizat cu ajutorul pluginurilor noastre. Setările care permit produselor noastre să opereze corect sau care păstrează preferințele dumneavoastră în timp pot fi stocate pe dispozitiv. De exemplu, dacă introduceți în cadrul unui website orașul sau codul poștal pentru a primi știri sau informații meteo locale, putem stoca aceste date într-un modul cookie, astfel încât, atunci când veți reveni la website-ul respectiv, să vedeți informațiile locale relevante. De asemenea, salvăm preferințele, cum ar fi limba, browserul și setările de player multimedia, astfel încât să nu fie necesar să fie resetate de fiecare dată când vă întoarceți la website. Dacă renunțați la publicitatea bazată pe interese, stocăm această preferință de renunțare utilizând un modul cookie pe dispozitivul dumneavoastră.

Publicitate / Publicitate bazată pe categorii de interese / modul cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

     Noi putem utiliza module cookie ca să afișăm reclame relevante pentru dumneavoastră., atât pe acest website cât și în afara acestuia. Putem utiliza, de asemenea, un modul cookie pentru a afla dacă cineva care a văzut o reclamă a accesat ulterior website-ul beneficiarului de publicitate și a efectuat o acțiune (de ex., a descărcat o carte albă sau a efectuat o achiziție). În mod similar, partenerii noștri pot utiliza module cookie ca să afle dacă am afișat o reclamă și care a fost performanța acesteia sau să ne furnizeze informații despre modul în care interacționați cu reclamele. Putem, de asemenea, să colaborăm cu un partener ca să vă afișăm o reclamă pe sau în afara website-ului. De exemplu, după ce ați vizitat website-ul sau aplicația partenerului respectiv.

     Societatea utilizează module cookie pentru a colecta date despre activitatea dumneavoastră online și a vă identifica interesele, astfel încât să vă putem prezenta reclamele cele mai relevante.

Afișarea publicității

     Societatea utilizează module cookie pentru a înregistra numărul vizitatorilor care au făcut clic pe o reclamă și pentru a înregistra ce reclame ați văzut, ca să nu vedeți aceeași reclamă în mod repetat.

Performanță, analize și cercetare / Statistici

     Modulele cookie ne ajută să determinăm performanța website-ului și a pluginurilor noastre în diferite locații. De asemenea, noi utilizăm module cookie ca să înțelegem, să optimizăm și să cercetăm produse, funcționalități și servicii, inclusiv atunci când dumneavoastră accesați site-ul de pe alte website-uri, aplicații sau dispozitive, cum ar fi de pe computerul dumneavoastră de la serviciu sau de pe dispozitivul dumneavoastră. mobil.

     Website-ul utilizează module cookie pentru echilibrarea încărcăturii, pentru a se asigura că website-urile rămân în stare de funcționare.

     Pentru a vă furniza produsele noastre, folosim module cookie și alți identificatori pentru a colecta date despre utilizare și performanță.

6.   Când plasăm modulele cookie?

Utilizăm module cookie pe website-ul / website-urile noastre și pe aplicații mobile. Toate browserele care accesează acest website / website-uri vor primi module cookie de la noi.

7.   Care este durata de viață a unui modul cookie?

Durata de viață a unui modul cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Un modul cookie per sesiune va expira la închiderea sesiunii, iar un modul cookie permanent va expira într-o perioada mai lunga. Durata de viață a unui modul cookie nu îi este impusă niciunui utilizator. Ele pot fi blocate sau șterse în orice moment prin intermediul setărilor browserului. Durata de viață a fiecărui cookie se afla in lista de cookie-uri de la sfârșitul acestui document

8.   Conțin modulele cookie date personale / Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul modulelor cookie?

Modulele cookie în sine nu solicită și nu dețin informații cu caracter personal. Ele nu pot identifica personal un utilizator de internet. Datele personale pot fi colectate prin utilizarea modulelor cookie doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator, îmbunătățind experiența de navigare pe Internet (de exemplu: setările limbii în care se dorește accesarea unui website; păstrarea unui user logat în contul de webmail, securitatea online banking, păstrarea produselor în coșul de cumpărături).

Pentru detalii legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă la următorul link: https://www.incaltamintedame.ro/politica-cookies/ Atare date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

În cazul în care un modul cookie prelucrează date cu caracter personal, ne vom asigura că prelucrarea se va face în conformitate cu legislația în vigoare și cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 (GDPR).

9.   Ce tipuri de module cookie de la terți utilizăm?/ Ce sunt modulele cookie plasate de terți? („third party modul cookies”)

În afară de modulele cookie pe care website-ul le creează atunci când vizitați website-urile noastre, și terții pot să creeze module cookie în timp ce vizitați website-urile noastre În unele cazuri, aceasta se întâmplă deoarece am angajat terții pentru a furniza servicii în numele nostru, cum ar fi analiza website-urilor. În alte cazuri, paginile noastre web oferă conținut sau reclame de la terți, cum ar fi videoclipuri, știri sau reclame livrate de alte rețele de publicitate. Deoarece browserul dumneavoastră se conectează la serverele web ale acestor terți pentru a prelua conținutul, terții respectivi pot crea sau citi propriile modulele cookie de pe dispozitivul dumneavoastră și pot să colecteze informații despre activitățile dumneavoastră online, pe diferite website-uri sau servicii online. Terțele părți / Furnizorii terți trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului (proprietarului) website-ului.

Folosim cookie-uri generate sau utilizate de terți  in scopuri de marketing, personalizarea conținutului din site, feedback, statistica, performanta site-ului.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

10. Controlul modulelor cookie

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea modulelor cookie pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a modulelor cookie să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când modulele cookie sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a modulelor cookie pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii modulelor cookie poate afecta anumite funcționalități ale paginii web. De asemenea, este posibil ca aceasta să vă împiedice să salvați setările dumneavoastră personalizate, cum ar fi informațiile de intrare în cont.

În plus, anumite caracteristici ale produselor noastre depind de modulele cookie. Spre exemplu, dacă optați pentru blocarea modulelor cookie, s-ar putea să nu reușiți să vă conectați sau să utilizați acele funcții și preferințele care depind de modulele cookie se pot pierde. Dacă decideți să ștergeți modulele cookie, setările și preferințele controlate de acestea, inclusiv cele legate de reclame, vor fi șterse și poate fi necesară recreerea acestora.

Instrucțiunile pentru blocarea sau ștergerea modulelor cookie din browsere pot fi disponibile în documentația fiecărui browser privind confidențialitatea sau de ajutor.

11.  Ce aveți de făcut dacă nu doriți setarea modulelor cookie sau dacă doriți eliminarea acestora?

Dacă nu doriți ca noi să utilizăm module cookie când vizitați  website-ul nostru puteți să renunțați la unele dintre ele din pagina dumneavoastră de setări. Dacă nu doriți să acceptați module cookie, puteți, de asemenea, să modificați setările browserului pe computerul dumneavoastră sau pe alte dispozitive utilizate ca să accesați serviciile noastre. Majoritatea browserelor asigură de asemenea funcționalitatea care vă permite să analizați și să ștergeți module cookie. Rețineți că website-ul nostru nu va funcționa adecvat fără module cookie.

Producătorii de browsere asigură pagini de asistență privind gestionarea modulelor cookie în produsele lor. Pentru mai multe informații, vizualizați mai jos.

✓         Google Chrome

✓         Internet Explorer

✓         Mozilla Firefox

✓         Safari (Desktop)

✓         Safari (Mobile)

✓         Browser Android

✓         Opera

✓         Opera Mobile

      Pentru alte browsere, vă rugăm să consultați documentația furnizată de producătorul browserului.

Pentru a afla mai multe despre modulele cookie, inclusiv cum să vizualizați tipurile de module cookie care au fost instalate și cum să le administrați și să le ștergeți, vizitați wikipedia.org,http://www.youronlinechoices.com/ro, http://www.allaboutmodul cookies.org/ sau www.aboutmodul cookies.org sau www.aboutcookies.org

12. Alte resurse utile

Ca să aflați mai multe despre utilizarea modulelor cookie de către firmele de publicitate, utilizați linkurile următoare:

Lucrăm, de asemenea, cu companii terțe care utilizează tehnologiile de urmărire (inclusiv cookie-urile și etichetele pixelilor) pe site-urile noastre pentru a oferi publicitate personalizată în numele nostru și în numele altor agenți de publicitate de pe Internet. Aceste companii pot colecta informații în timp despre activitatea dumneavoastră pe site-urile noastre și pe alte site-uri, precum și despre interacțiunea dumneavoastră cu publicitatea noastră și cu alte comunicări și folosesc aceste informații pentru a determina ce anunțuri vedeți pe site-urile și aplicațiile terțelor parti. Aceste tehnologii și informațiile colectate despre dumneavoastră pot fi de asemenea utilizate pentru a vă urmări activitatea pe mai multe dispozitive. Pentru mai multe informații despre această practică și pentru a înțelege opțiunile dumneavoastră, inclusiv cum să renunțați la primirea acestor anunțuri personalizate, vizitați http://www.aboutads.info.

Rețineți că, indiferent dacă renunțați la ele, aceste tehnologii de urmărire pot să colecteze în continuare date și veți vedea în continuare anunțuri, dar acestea nu vor fi direcționate pe baza informațiilor colectate prin intermediul acestor tehnologii de urmărire.

12.     CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PARTICIP LA PROGRAMELE DE FIDELITATE? 

Putem oferi oportunități speciale clienților din anumite magazine sau locații pentru a beneficia de cumpărături personalizate sau alte servicii, cum ar fi notificarea atunci când produsele dumneavoastră preferate vor fi în magazinul dumneavoastră local, recomandări de produse, oferte și invitații la evenimente speciale.

Pentru a furniza aceste servicii personalizate, va putem  solicita informații despre interesele, activitățile, preferințele de cumpărături și alte persoane pentru care faceți cumpărături. De asemenea, putem păstra înregistrări ale acestor informatii oferite de dvs, ale listelor de produse dorite, ale istoricului tranzacțiilor dumneavoastra și ale informațiilor de contact. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta prin telefon sau prin mesaj text, în conformitate cu aceste politici. În anumite situații, puteți, de asemenea, să autorizați un reprezentant al Societatii sa plaseze o comanda în numele dumneavoastră, conform informatiilor furnizate de dvs.

13.     CE MASURI DE SECURITATE AM ADOPTAT?

Va garantam faptul ca prelucrarea datelor dumneavoastră se realizează in condiții de legitimitate, implementând totodată masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru asigurarea integrității si confidențialității datelor conform Regulamentului.

Societatea are implementata o politica de securitate a datelor cu caracter personal. Va asiguram de faptul ca prelucrarea datelor dumneavoastră este realizata de personal instruit in acest sens, la cele mai înalte standarde de confidențialitate.

Facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de cumpărături sigură și convenabilă. Avem anumite garanții pentru a va ajuta la protejarea securității și confidențialității informațiilor dumneavoastră personale.

Când introduceți informațiile dumneavoastră personale pe site-urile noastre, folosim tehnologia de criptare pentru a vă proteja informațiile pe măsură ce acestea ne sunt transmise.

Dacă din orice motiv nu puteți accesa serverul securizat sau dacă nu sunteți destul de confortabil pentru cumpărături on-line pe oricare dintre site-urile noastre, vă rugăm să ne trimiteți comanda prin email pe adresa comenzi@incaltamintedame.ro sau sunati la numărul de telefon 0744 434 734.

 14.     CE ESTE PHISHING-UL?

"Phishing" este o înșelătorie concepută pentru a vă fura informațiile personale. Dacă primiți un e-mail care pare că este de la noi, care vă solicită informații personale, nu răspundeți. Nu vă vom solicita niciodată parola, numele de utilizator, informațiile despre cartea de credit sau alte informații personale prin e-mail.

15.     CE LINKURI CATRE ALTE SITE-URI AVEM?

Site-urile noastre pot conține linkuri către alte site-uri, care pot avea politici de confidențialitate care diferă de cele proprii. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile unui site legat. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl accesați prin site-urile noastre.

16.    CUM ACCESATI SAU SCHIMBATI INFORMATIILE PE CARE NI LE-ATI TRANSMIS?

Puteți să examinați și să modificați anumite informații personale necesare pentru utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor noastre online (cum ar fi numele dumneavoastră și informațiile de contact). Pentru a accesa informațiile dumneavoastră pe un site al Societății, conectați-vă la cont utilizând adresa de e-mail și parola dumneavoastră și veți putea să vă editați informațiile personale în profilul contului dumneavoastră.

De asemenea, ne puteți solicita să vă actualizăm informațiile personale contactând-ne, așa cum este descris în secțiunea intitulată "Cum ne puteți contacta?", de mai jos. Rețineți că orice solicitare de actualizare a informațiilor dumneavoastră personale poate dura până la 10 zile pentru solicitarea dumneavoastră prin e-mail și pana la 6-8 săptămâni pentru solicitarea dumneavoastră prin serviciile poștale clasice.

17.     CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru întrebări referitoare la politica de confidențialitate, pentru a face alegeri privind primirea de comunicări promoționale, pentru a vă actualiza informațiile personale sau pentru a plasa o comandă, puteți contacta oricare dintre mărcile noastre prin e-mail, telefon sau poștă electronică:

[-]email: comenzi@incaltamintedame.ro

[-]telefon: + 40 744 434 734

[-]posta: Str. Iernuteni nr. 12/4, Reghin, jud. Mures

 18.     CE DREPTURI AVETI?

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la  rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către Societate, precum si cu privire la drepturile de care beneficiați in acest context, va rugam sa va adresați printr-o cerere in format electronic, prin e-mail la adresa:  dataprotection@alltrader.ro. sau pe suport hârtie la sediul Societății: Str. Iernuteni nr. 12/4, Reghin, Jud Mures.

Solicitarea dumneavoastră va fi analizată si vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Operator. In cazul in care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu doua luni.

In egala măsură, aveți dreptul sa va adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabila in domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR

Aveți posibilitatea de a contacta Responsabilul privind Protecția Datelor numit de Societate:

Adresa de e-mail:  dataprotection@alltrader.ro